Dinsdag 30 november 2021 om 9:30 uur
 

Data is uw meest waardevolle bezit, maar ook uw meest kwetsbare. Ondanks grondige en rigoureuze verdedigingsmaatregelen, komt ransomware nog steeds binnen en beschadigt data, waardoor organisaties gedwongen worden om enorme losgeldbedragen te betalen. De realiteit is dat dikkere muren niet langer voldoende zijn.

Sluit u aan bij cybersecurity experts, Palo Alto Networks, Microsoft en andere beveiligingsleiders voor een ochtend vol virtuele gesprekken om meer te leren over nieuwe cyber-/ransomwarebedreigingen, hackingtools en -technieken en hoe zelfs schijnbaar veilige organisaties kunnen worden blootgelegd.

 

SPREKERS

CYBER SECURITY CONSULTANT

CHRIS VAN T'HOF

VIRTUALIZATION ARCHITECT

MICHAEL WILMSEN

VICE-PRESIDENT, Saas and SECURITY 

JERRY RIJNBEEK

ICT ARCHITECT 

PAUL BAUWENS

NATIONAL SECURITY OFFICER

JELLE NIEMANTSVERDRIET

ACCOUNT MANAGER

MARCEL NOOTEBOS

SALES ENGINEERING MANAGER 

PATRICK DE JONG

AVP, SaaS and SECURITY 

MARCEL GRIFFIOEN

AGENDA


9:30 - 10:00 Denk als een hacker door Chris van 't Hof

Bij de IT-helpdesk van de universiteit verschijnt een man met een opengeklapte laptop. “Hij doet raar”, zegt de man en hij draait het scherm naar de helpdeskmedewerker. “Toen ik vanochtend opstartte kreeg ik ineens dit te zien”. Het scherm is zwart en gevuld met witte letters: “Files encrypted”, “Pay now” en “Terminating this application or disconnecting from the network will result in the LOSS OF ALL DATA. Chris van 't Hof beschrijft de wereld van hackers en beveiligingsspecialisten van binnenuit.


10:00 - 10:15 Beveiliging op het niveau van data - Jerry Rijnbeek

Organisaties moeten hun aandacht naar binnen richten en op zoek gaan naar manieren om bescherming van binnenuit te realiseren - en dat begint bij hun data. In deze sessie hoort u waarom analyse van de impact van bedreigingen en het ontdekken van gevoelige data essentieel zijn voor de toekomst van veilig databeheer, hoe Rubrik u kan helpen het herstel van ransomware te versnellen en de blootstelling aan gevoelige data te beperken, en hoe integraties met Palo Alto Networks, ServiceNow of Splunk uw geautomatiseerde workflows en ransomware response playbooks naar een hoger niveau kunnen tillen.


10:15 - 10:30 In gesprek met Michael Wilmsen, NXP Semiconductors 

Meer informatie volgt


10:30 - 10:45 In gesprek met Paul Bauwens, Meander Medisch Centrum

Meer informatie volgt


10:45 - 11:05 Versnel security response en ransomwareherstel - Patrick de Jong

Doe mee met Palo Alto Networks en Rubrik om te leren hoe u automatisch onderzoeken naar bedreigingen kunt verrijken, het herstel van ransomware kunt versnellen en de classificatie van gevoelige data kunt automatiseren. Leer hoe u een end-to-end-beveiligingsworkflow binnen uw IT-omgeving kunt realiseren.


11:05 - 11:25 Mindset over een vermoedelijk datalek - Jelle Niemantsverdriet

Sluit u aan bij de National Security Officer van Microsoft, Jelle Niemantsverdriet, om meer te weten te komen over het type cyberdreigingen, veranderingen in tactieken en technieken en de evolutie van de cybercriminaliteit. Ontdek hoe u uw strategie en verdediging kunt aanpassen, niet alleen op basis van infrastructuur.

Volg de Data Security Talks op 30 november en ontvang het boek “Cyberellende was nog nooit zo leuk” van Chris van ’t Hof*.


* This promotion is intended only for prospects/customers of Rubrik. Rubrik reserves the right to modify, suspend, or terminate this offer at any time for any reason without notice. Your participation in this event is at your own risk and Rubrik shall not be liable for ay harm or loss associated with your use of item, promotion valid only in teh following countries: Netherlands, Belgium, Luxembourg